Dr. Vasile Spînu – noul director executiv al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Alba

- Pe Surse - februarie 22, 2022
alba
Distribuie

Dr. Vasile Spînu a fost numit, prin ordin al președintelui Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), director executiv al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba.

ANSVSA a emis Ordinul nr. 544 pentru încetarea aplicabilității Ordinului nr. 301/03.01.2022 (cu privire la exercitarea cu caracter temporar de către dr. Martin Ioan a funcției de conducere vacante de director executiv în cadrul instituției noastre).

Ulterior, ANSVSA a emis Ordinul nr. 545 cu privire la delegarea atribuțiilor corespunzătoare funcției publice de conducere vacante de Director executiv al DSVSA Alba pentru dr. Vasile Spînu.

Dr. Vasile Spînu a mai exercitat funcția de director executiv în perioada decembrie 2019 – decembrie 2021.

Dr. Vasile Spînu are o experiență profesională de peste 23 de ani și lucrează în cadrul DSVSA Alba din anul 2000, după ce anterior a profesat în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină Veterinară, ocupând funcția de preparator universitar, la disciplina Morfopatologie și diagnostic necropsic.

Dr. Vasile Spînu este absolvent al USAMV Cluj-Napoca, a unui masterat în specializarea ”Diagnostic Paraclinic Medical Veterinar”, a unei diplome de studii postuniversitare în specializarea ”Administrație și Servicii Veterinare”, în cadrul aceleași universități, respectiv a mai multor cursuri/studii cu profil sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor.

Service camioane
Comments are closed.