Două oferte depuse pentru reparaţiile capitale ale secţiilor Cardiologie şi Medicină Internă ale spitalului albaiulian

- Sanatate - februarie 6, 2021
alba
Distribuie

GRUP 4 INSTALAŢII SA, cu subcontractant (20,9%) HOSPITAL TECHNICAL SOLUTIONS, şi Asocierea VIMED COM SRL (lider) – AWE INFRA SRL, cu subcontractanţi HOSPITAL TECHNICAL SOLUTIONS (20,08%) şi ENER ROM INSTAL SRL (15,59%), sunt firmele care au depus oferte în cadrul procedurii de atribuire a contractului privind reparaţiile capitale ale secţiilor de Cardiologie şi Medicină Internă ale Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Valoarea totală estimată a contractului este de 2,7 milioane lei

Licitaţia pentru realizarea lucrărilor de reparații capitale la secțiile de Cardiologie și Medicină Internă ale spitalului din Alba Iulia a fost reluată. La prima procedură nu au fost depusă nici o ofertă.

Între timp, valoarea estimată a contractului a crescut cu câteva sute de mii de lei.

Finanţarea este asigurată în totalitate de către Consiliul Județean Alba, în subordinea căruia se află spitalul albaiulian.

Cele două secţii au nevoie de reparații capitale. Ar trebui înlocuite total finisajele, tâmplăria interioară si exterioară, precum și instalațiile electrice, sanitare și termice. Lucrările de construcții vizează recompartimentări ale spațiilor prin demolarea unor pereți de compartimentare (nestructurali) și realizarea de noi pereți de compartimentare, respectiv realizarea de goluri noi pentru asigurarea circulațiilor, conform cu noua compartimentare a spațiilor din punct de vedere a asigurării normelor specifice de funcționare a spitalelor.

Service camioane
Comments are closed.