Două arme cu aer comprimat și multă muniție, deținute ilegal de un tânăr din Crăciunelu de Jos

- Din Judet - octombrie 17, 2022
Distribuie

În ziua de vineri, 14 octombrie 2022, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat 3 percheziții domiciliare, în vederea obținerii de probe în cadrul unui dosar penal care vizează fapte de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă, fără drept și rănirea sau schingiuirea animalelor, care ar fi fost săvârșite de un tânăr de 20 de ani din Crăciunelu de Jos.

Cu ocazia perchezițiilor au fost găsite două arme cu aer comprimat precum și 1.380 de proiectile de calibrul 4,5 mm, deținute ilegal.

Bărbatul este bănuit că în ziua de 13 octombrie 2022, a folosit o astfel de armă și a rănit un câine care aparține unui cetățean din comuna Crăciunelu de Jos.

Armele și muniția au fost indisponibilizate de polițiști, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care bărbatul a intrat în posesia lor precum și pentru identificarea altor persoane care ar putea fi implicate în activitatea infracțională.

Service camioane
Comments are closed.