Dosar penal emis pe numele unui tânăr din Alba Iulia pentru însușirea bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos

- Din Judet - octombrie 8, 2021
alba
Distribuie

La data de 7 octombrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut un tânăr, de 20 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

La data de 6 octombrie 2021, acesta ar fi găsit, pe o stradă din cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia, un card bancar, pe care, în loc să îl predea autorităților sau persoanei care l-a pierdut, l-ar fi utilizat, la diverși comercianți, efectuând un număr de 12 plăți, cu valori mai mici de 100 de lei.

Prejudiciul total cauzat este în valoare de 800 de lei.

Tânărul era cercetat, sub control judiciar, pentru alte fapte penale, în principal furturi, săvârșite în lunile august și septembrie ale anului 2021.

În cursul zilei de azi, 08 octombrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.