Doi bărbați din județul Hunedoara au fost prinși de polițiști după ce au furat din mai multe case din Vidra și Avram Iancu

- Din Judet - noiembrie 1, 2022
Distribuie

Poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliţie Vidra și Avram Iancu, împreună cu poliţiştii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni şi cu sprijinul poliţiştilor Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în urma investigațiilor desfășurate, au identificat doi bărbaţi, de 34 de ani, respectiv de 39 de ani, ambii din judeţul Hunedoara, bănuiţi de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor reiese faptul că în perioada 21 aprilie 2022 – 10 iunie 2022, s-au deplasat pe raza comunelor Vidra şi Avram Iancu, de unde au furat în câteva rânduri. (foto: arhivă)

Ei au vizat casele nelocuite sau imobilele persoanelor vârstnice. Cei doi au luat bani şi diferite obiecte, în valoare totală de 38.000 de lei.

Cei doi bărbați sunt cercetați în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi bărbaţi şi în vederea recuperării prejudiciului.

Service camioane
Comments are closed.