„Despre împlinire”, tema atelierului de Biblioterapie, al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

- Evenimente - octombrie 12, 2021
alba
Distribuie

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează, cu o frecvență lunară, un atelier dedicat celor interesanți de un subiect pe cât de sensibil, pe atât de interesant – Biblioterapia. În cadrul acestui atelier, pe lângă prezentarea unor cărți de specialitate, sunt furnizate numeroase informații de interes din domeniul psihologiei și al psihoterapiei aplicate. Coordonatorul proiectului este psihoterapeutul Cosmin Bara.

În data de 26 octombrie 2021, începând cu ora 17:00, activitatea din cadrul proiectului 3.30 Biblioterapia se va desfășura sub forma unui atelier transmis live pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Tema propusă de această data de către psihoterapeutul Cosmin Bara are titlul „Despre împlinire. Pași pentru o viață mai bună”. Cu acest prilej, sala de lectură a bibliotecii va găzdui și o expoziție de carte de specialitate, iar bibliotecara Luiza Pop va face câteva prezentări de carte care să susțină din punct de vedere teoretic tema prezentată în cadrul atelierului.

Proiectul 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba iar pe perioada stării de alertă generată de pandemia Covid-19, proiectul se va desfășura online, urmând ca după stoparea pandemiei, aceste întâlniri să se desfășoare cu public.

Service camioane
Comments are closed.