Deputatul liberal Florin Roman, un nou atac la colegii de alianță Victor Negrescu și Corneliu Mureșan

- Actualitate - iunie 4, 2024
Distribuie

Campania electorală marca Ferentari, derulată de cuplul toxic, Victor Negrescu și poșeta lui netradițională, Mureșan în județul Alba, atinge cote incredibile.

Acest varză de Bruxelles, Negrescu, un Pinochio desăvârșit, acuză administrațiile liberale ca se fac vinovate… ca se consumă droguri!!!

Va dați seama unde s-a ajuns cu minciuna? O varză de Bruxelles nu știe ca legea spune ca atribuțiile revin Poliției, Parchetului și DIICOT. Omul minte cum respiră și politizează orice, chiar și problema consumului de droguri.

PNL a legiferat numai în această sesiune parlamentară, un pachet de legi antidrog. Vorbim de legea 2 mai, care lasă fără permis de conducere 10 ani, șoferii prinși drogați la volan. Apoi de registrul traficanților de droguri, pentru ca cei care vând droguri să poată fi monitorizați, dar și legea care prevede construcția a opt centre de tratament, pentru victimile consumului de droguri. Ce a făcut PSD? Nimic! Iar USR susține un proiect de lege pentru legalizarea consumului de canabis! Doamne păzește!

Florin Roman, deputat PNL de Alba #oromaniefarapsd

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.