Deputatul liberal Florin Roman: Doar la liderii PNL, doar la miniștrii PNL sunt probleme cu…plagiatul

- Politice - noiembrie 26, 2022
Distribuie

Stranii coincidente! Doar la liderii PNL, doar la miniștrii PNL sunt probleme cu…plagiatul! Rețeta este aceeași: oameni de bine din „societatea civilă” și parte din „presa independenta”, dar extrem de apropiați USR, vin și dau verdicte și cer demisii. Niște persoane fizice interesate sa atace doar PNL. Unii dintre acuzatori, la rândul lor suspectați de plagiat, alții colaboratori dovediti ai Securității, acum mari moraliști!

Nimic despre USR, PSD sau AUR. Acolo, totul e parfum de inocenta!

După luni de linșaj mediatic, Comisia de etica, singura care potrivit legii, da verdicte, îmi spune alb pe negru: „In cazul lucrării Dvs de masterat nu exista nici o dovada de plagiat”! A plătit cineva, in afara de mine, pentru aceasta mare minciuna? Nimeni…

Aceeasi parte a presei USR continua însă calomniile. E deja rea-credința, dacă nu comanda!

In cazul colegului Lucian Bode, când se dau ultimele lupte pentru intrarea in Schengen, ce sa vezi, a mai „crescut” procentul de „plagiat” pentru ca era prea mare euforia pe subiectul MCV, dar si stare de priveghi la USR.

Trei decizii ale instituțiilor oficiale nu au fost suficiente. Apoi, un rector, crede el, de la Cluj, căruia ii place mult statutul de vedeta in lumina reflectoarelor, spune ca ne va lumina, deși știe clar ca CCR a spus ca nu poți reexamina teza la care faci referire! Nu, nu cred ca e întâmplator.

Cum nu e întâmplator nici ce i s-a întâmplat lui Sorin Cimpeanu. Dar când e vorba de PNL…cu plăcere!

Sigur, nici premierul liberal, nu putea lipsi din aceasta regie proasta!

Odată deschisă „Cutia Pandorei”

ma astept ca cei care arată cu degetul, sa solicite comisii independente pentru analiza plagiatului pe propriile lucrari!

Deci, cine începe? Nimeni băieți? Poate niște fete curajoase?

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Service camioane
Comments are closed.