Deputatul Florin Roman este supărat pe Ministerul de Finanțe și pe Oficiul Național al Jocurilor de Noroc

- Din Judet - ianuarie 19, 2023
Distribuie

„Mulți baieti deștepți la Oficiul National al Jocurilor de Noroc. La finele anului trecut a fost promulgată o lege, pe care am inițiat-o ca deputat liberal, prin care încercam sa ferim copiii și dependenții de „păcănele”. In termen de 30 de zile, urma sa apăra HG cu normele de aplicare. Care nu a apărut, întrucât Ministerul de Finante doarme in papuci.

Băieții deștepți de la ONJN au continuat licentierea pe banda rulantă. Și pentru ca legea Roman ii încurca au stabilit, adăugând la lege, o procedura de licențiere in baza unui simplu formular de proprie răspundere din partea operatorului! Adică au ocolit aplicarea legii. Iar când cel pus sa aplice legea o fentează e clar ca ONJN nu controlează și reglementează piața jocurilor de noroc.

Voi adresa chiar azi o interpelare ministrului de Finante in care voi cere răspunsuri legate de aprobarea HG privind aplicarea normei, dar și despre modul in care ONJN își permite de la sine putere sa adauge la o lege votată de parlament și promulgată de președintele României!”, pe facebook scrie Florin Roman, deputat PNL de Alba.

Service camioane
Comments are closed.