Deputatul de Alba prezintă viitoarele realizări ale PNL și scorul electoral pe care îl vor avea alte partide

- Din Judet - decembrie 14, 2023
Distribuie

Într-o postare incitantă pe rețelele sociale, deputatul Florin Roman, a făcut publice planurile și perspectivele pentru perioada imediat următoare. Cu un ton optimist și angajat, a oferit o viziune detaliată asupra proiectelor care vor fi implementate de PNL pentru dezvoltarea și îmbunătățirea calității vieții în județul Alba.

Se pare că Florin Roman anticipează un scor electoral previzibil slab al anumitor partide și folosește o metaforă despre vulpe și struguri pentru a sugera că partea opusă ar minimaliza importanța succesului lor electoral.

Critica se îndreaptă împotriva membrilor echipei politice adverse, subliniind lipsa de realizări într-un județ condus de PNL și sugerează că aceștia se folosesc de atacuri politice și de manipularea anumitor fonduri pentru a obține avantaje

Florin Roman:

Împreună cu colegii din Consiliul județean Alba și Primăria Alba Iulia, toți liberali, cu parlamentarii PNL, ne vom concentra pe trei mari obiective de investiții în perioada următoare, la Alba Iulia:

✅ Demararea lucrărilor la noul spital de cardiologie intervențională și relocare oncologie, introdus în PNRR de PNL;

✅ realizarea centurii de nord a municipiului Alba Iulia, care să lege autostrada Sebes-Turda, proiect marca PNL, de drumul național spre Apuseni, reabilitat tot de PNL;

✅ demararea procedurilor pentru obținerea finanțării pentru ridicarea sălii polivalente la Alba Iulia.

✅ În mod cert, împreună cu echipa de la primărie ne implicăm în continuarea lucrărilor de mobilitate urbană, începute de Mircea Hava, ce vor fi finalizate de Gabriel Plesa.

✅ Ion Dumitrel și echipa de la Consiliul județean vor recepționa lotul 1 de pe “Transapuseana”, un drum de munte care poate rivaliza oricând cu Transalpina ca spectaculozitate.

🇷🇴 Toate aceste proiecte sunt realizate cu sprijinul echipei PNL.

Am văzut reacțiile politice ale celor care până ieri îl aplaudau lingușitor pe primarul Plesa, când mergea cu problemele Albei Iulia, la Ciolacu. E suficient să le citești comentariile:)) și nu mai e nevoie de alte comentarii:))

Acum, tot ei sunt triști și speriați de scorul electoral rușinos pe care îl vor avea. Când vulpea nu ajunge la struguri, zice ca sunt acrii!

Unii mai penibili, decât alții. Sunt doar atacuri politice despre ce fac liberalii, dacă observați la capitolul realizări, ei nu pot vorbi decât de un mare ZERO!

Mai mult de atât, sunt unii cu mari aere de Bruxelles, stângaci de felul lor, care cred ca pot câștiga punând bețe în dezvoltarea județului, cum s-a încercat cu scoaterea noului spital din PNRR. Ei cred ca se pot juca politic cu fondurile europene!

Și care se ascund în spatele unor atacuri murdare pe care le finanțează, din disperare. Vom vorbi despre toate astea la momentul potrivit. Nu prea mult cat sunt doar turiști prin orașul nostru.

Până atunci însă nu avem timp de joculețe politice, avem treabă de făcut, pentru Alba. Vine bugetul!

Service camioane
Comments are closed.