Decizie logică: Drumurile Nationale din Romania trec de la Transporturi la Administraţia Cimitirelor

- GZ - aprilie 19, 2023
Distribuie

Drumurile nationale din Romania au mai multe cruci pe marginea drumului decât borne kilometrice, statul român a anunţat că va lua toate măsurile care se impun!

Astfel, Ministerul Transporturilor va renunţa la toate pretenţiile asupra drumurilor nationale , iar noul administrator va fi nimeni altul decât Administraţia Cimitirelor, în parteneriat cu bisericile ortodoxă, romano-catolică şi multe altele .

„Mi se pare o idee bună. Nu doar că sunt doar mai multe cruci decât borne”, explică Geani Drumel, poliţist rutier, „sunt mai multe dricuri decât TIR-uri, mai multe colivării decât micării şi, cu voia dumneavoastră, mai multe bocitoare decât poliţişti rutieri. Era şi firesc să fie administrat de cineva care se pricepe la infrastructură funerară.”

Pentru a marca evenimentul, plăcuţa cu „Drum bun” de la ieşirea din localitalie fara acces la autostrazi va fi înlocuită cu un panou negru, sobru, cu mesajul „Nu te vom uita niciodată”, iar şoferii care ajung cu bine la capătul celălalt vor primi din partea autorităţilor un covrig, un ou fiert, o cutiuţă de pateu, un prosop şi o lumânare.

Gluma Zilei

Service camioane
Comments are closed.