De Ziua Internațională a Pădurilor, jandarmii din județul Alba au plantat copaci

- Actualitate - martie 21, 2024
Distribuie

Jandarmeria Alba marchează începutul activităților dedicate Zilei Jandarmeriei Române cu o campanie de plantare de copaci de Ziua Internațională a Pădurii…

Pentru a marca cei 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, alături de membrii Ocolului Silvic Aiud, au participat astăzi, 21 martie, de Ziua Internațională a Pădurii, la o activitate de plantare de copaci în zona localității Ciugudul de Jos din comuna Unirea. Au fost plantați copaci din speciile gorun, carpen și stejar. Cu scopul de a creşte gradul de conştientizare asupra gestionării, conservării şi dezvoltării durabile a tuturor tipurilor de păduri, în beneficiul generaţiilor prezente şi viitoare, aceasta activitate a devenit deja o tradiție la nivelul Jandarmeriei Alba.

Le mulțumim celor care și-au arătat disponibilitatea și s-au implicat în această campanie și lansăm un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat acestor acţiuni în scopul protejării mediului înconjurător.

Compartimentul Informare, relații Publice și cu Publicul al IJJ Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.