Dat afară din PNL pe ușa din spate, Adrian Bogdan vrea să revină la primărie pe ușa din față

- Actualitate - martie 21, 2024
Distribuie

Atât s-a putut.

Fostul membru marcant al PNL Sebeș și viceprimar în patru mandate a fost demis din cauze necunoscute incă, din funcția de viceprimar, exclus din funcția câștigată prin votul cetatenilor de consilier local și exclus din partid după 20 de ani de muncă. De ce a fost dat afară vom afla cu siguranță în această campanie electorală. Cert este că gestul la care nu se aștepta nimeni l-a împins pe Adrian Bogdan să își prezinte candidatura la primăria Sebeș din partea unui alt partid politic.

Ieri, 20 martie 2024, fostul viceprimar a semnat adeziunea la Partidul AUR, în fața a sute de oameni care s-au reunit pentru acest eveniment.

Sub sloganul ‘onestitatea este cea mai bună politică’, Adrian Bogdan va veni în fața sebeșenilor cu o echipă de consilieri și un program politic care va fi o surpriză pentru toți locuitorii municipiului. Lansarea oficială a candidaturii va avea loc la o dată bine stabilită, iar sursele noastre spun că vor fi prezenți câțiva mii de cetățeni din municipiul Sebeș care îl susțin deja pe fostul viceprimar candidat la funcția de primar.

Dacă ne aducem bine aminte, mii de susținători a avut și primarul din Blaj, care a fost viceprimar înainte de a deveni primar, sau la fel primarul din Alba Iulia, care din viceprimar a ajuns primar.”

Service camioane
Comments are closed.