Cursuri exclusiv online, timp de două săptămâni, la colegiul militar albaiulian

- Stirile Zilei - februarie 26, 2021
Distribuie

Consiliul de conducere al Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia a hotărât desfăşurarea în format online a cursurilor, atât cu elevii aflați în spațiile de cazare din incinta instituţiei, cât şi cu cei confirmați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 aflaţi la domiciliu, începând cu data de 1 martie, Decizia a fost luată în urma analizei epidemiologice şi la recomandarea Direcției Medicale a Ministerului Apărării Naţionale.

Procesul educațional se va desfășura în format online timp de două săptămâni, prin intermediul platformelor educaționale, iar cadrele didactice vor susține cursurile online din cadrul colegiului, cu ajutorul dispozitivelor inteligente. Fiecare profesor va preda dintr-o sală de clasă dedicată, astfel încât să se evite deplasările și schimbul de echipamente electronice. Întregul efectiv de elevi militari dispune din acest an școlar de tablete performante, puse la dispoziție de Statul Major al Forțelor Aeriene.

În acelaşi context, în funcție de evoluția situației epidemiologice din perioada următoare, există posibilitatea să fie stabilite și alte măsuri pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 la nivelul Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Service camioane
Comments are closed.