Cugir – A fost semnat contractul de proiectare și execuţie lucrări de reabilitare, modernizare și echipare a Colegiului Tehnic I.D. Lăzărescu

- Social - iulie 22, 2021
alba
Distribuie

Miercuri, 21 iulie, la sediul primăriei orașului Cugir a fost semnat contractul de proiectare și execuţie lucrări de reabilitare, modernizare și echipare a Colegiului Tehnic I.D. Lăzărescu.

Firma contractantă va avea la dispoziție două luni pentru finalizarea proiectului tehnic și încă 24 de luni pentru executarea lucrarilor prevăzute.

Investiţia se derulează în baza proiectului cu finanţare europeană „Reabilitare, modernizare, echipare infrastructură educațională Colegiul Tehnic I.D. Lăzărescu Cugir, în valoare de aproximativ 10.900.000 lei.

Sunt prevăzute lucrări la trei corpuri aparținătoare instituție, respectiv la clădirea școlii, la sala de sport și la clădirea cabinetelor de specialitate.

Lucrările vor începe cel mai probabil la sfârșitul anului curent, vor avea ca termen de finalizare luna decembrie a anului 2023 și vor consta în:

– reabilitarea termică a anvelopantei,

– reconformarea structurală a șarpantei,

– modernizarea instalațiilor utilitare,

– modernizarea finisajelor interioare și exterioare,- modernizarea tamplariilor interioare și exterioare,

– echiparea clădirilor cu instalații necesare pentru securitatea la incendiu,

– echiparea clădirilor cu mobilier necesar unei bune desfășurări a activității de învățământ,

– accesibilizarea clădirii pentru utilizatori cu handicap locomotor,

– prevedera unei instalații de voce-date, unei instalații de supraveghere video.

Obiectivul proiectului îl constituie creșterea gradului de participare la învățământul profesional și tehnic din orașul Cugir prin îmbunătățirea calității infrastructurii educaționale și a dotării Colegiului Tehnic „I.D. Lăzărescu”.

Service camioane
Comments are closed.