Cugir, 12-13 noiembrie: Singidava Fashion Day reunește mari designeri români și internaționali într-un eveniment caritabil

- Evenimente - noiembrie 8, 2022
Distribuie

Având ca motto „Un show pe sufletul tău!”, evenimentul are scop caritabil, pentru sprijinirea copiilor. Astfel, 100 de copii vor primi burse pe parcursul unui an. Unul scop al evenimentului este și promovarea turistică a orașului Cugir.

Singidava Fashion Day reunește, la Casa Cugireană mari designeri români și internaționali, într-un spectacol trăit „în pas cu moda” completat cu un program artistic de excepție.

Organizat de Carmina Cotfas, Miss Universe România, echipa Singidava Fashion Days este compusă din designer-ul Ioana Sămărghițan, renumită internațional pentru brand-ul „Straiu” care a dus tradiționalul românesc pe cele mai mari scene ale modei la nivel mondial, prof. Rodica Florea, prof. Alin Toderescu, Roxana Jiboteanu, Traian Bădulescu, Diana Drogoțel și Dorina Cotfas.

„Uniți pentru un singur scop – împreună luptăm pentru dreptul la educație al tuturor copiilor! Sprijinim educația și creșterea într-un cadru optim al tinerilor proveniți din medii sociale defavorizate, inițiind astfel conceptul de „modă umanitară” în țara noastră!”, a declarat Carmina Cotfas, Miss Universe România.

În eveniment sunt implicați 14 designeri și peste 60 de modele, cu echipe solide și de prima clasă pentru make up și hair style.

Organizatorii au pregătit o surpriză muzicală pentru ziua de sâmbătă, 12 noiembrie 2022: interpreta Ileana Șipoteanu, care va susține un recital.

În parteneriat cu Asociația Caritabilă „Ține de tine”, înființată în 2015, care se ocupă cu strângerea fondurilor pentru diferite cazuri sociale, echipa Singidava Fashion Days va direcționa fondurile adunate în cursul evenimentului cauzei noastre comune – acordarea unor burse lunare copiilor aflați în nevoie, cu rezultate bune la învățătură, din Cugir.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Cugir, primar Adrian Teban, Composesoratul Grăniceresc Cugir, Asociația „Pro-Europa, R. G. Chardonnet” Cugir, SC Livio Dario SRL, Hotel Drăgana, Casa de Oaspeți Cugir, Photo Print Center Cugir, Magazinul Minimal și Farmacia Farmex Cugir.

Unul dintre scopurile evenimentului este și promovarea turistică a orașului Cugir, care, fiind parte a unui județ cu mare potențial (Alba), dorește, la rândul său, să se poziționeze pe harta turistică a României și a Europei, spun organizatorii evenimentului.

Invitațiile se găsesc la:

  1. Casa Cugireană
  2. Restaurantul Chic
  3. Magazin Minimal (de pe Mozaic și Complex)
  4. Photo Print Center (lângă piața de jos)

Biletele se pot achiziționa și online prin virament bancar în contul Asociației „Ține de tine”,

IBAN RO70BRDE010SV47127240100 ( Cont în lei) cu specificația: „contravaloare bilet”, biletele urmând a fi ridicate în ziua evenimentului de la voluntarii aflați la intrare.

În cazul în care doriți să faceți o donație, viramentul se face în contul Asociatiei „Ține de tine” cu specificația „donație SINGIDAVA FASHION DAYS”.

Organizatorii Singidava Fashion Days vă așteptă cu drag la „Un show pe sufletul tău”!

Service camioane
Comments are closed.