Din JudetSport

CSU Rugby Alba Iulia și Universitatea Cluj se întâlnesc sâmbătă pe Stadionul Cetate I

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa a anunțat pe pagina sa de Facebook că în acest sfârșit de săptămână, Alba Iulia va fi gazda unui eveniment sportiv de mare importanță pentru echipa de rugby a orașului.

Etapa a II-a a Ligii Naționale de Rugby, meci de SuperLigă, se va disputa între CSU Rugby Alba Iulia și Universitatea Cluj, sâmbăta 30.04.2022, începând cu ora 11.00, pe Stadionul Cetate I.

Bilete pentru CSU Rugby Alba Iulia versus Universitatea Cluj pot fi achiziționate accesând linkul: https://m.iabilet.ro/bilete-csu-rugby-alba-iulia-universitatea-cluj75465/?q=Alba%20&fbclid=IwAR2vILZVAFqv2DeS-FHqov0LRE0O3VY_KpBU8KYuWnY9fKpFwdv5yBqr2TA

Există două categorii de bilete: obișnuite (10 sau 20 lei) și VIP (50 lei, cu acces la tribuna oficială).Vă invit să susțineți rugby-ul românesc deoarece, împreună, cu solidaritate, putem crește popularitatea acestui frumos sport care a făcut cinste României.

Competiția este organizată de CSU Alba Iulia, cu susținerea Primăriei municipiului Alba Iulia.

Clubul Sportiv Universitatea din Alba Iulia oferă bilete gratuite studenților Universității ”1 Decembrie 1918” pe baza carnetului de student vizat pe anul în curs.

COMENTEZI?