Crucea Roșie Română Filiala Alba continuă demersurile de ajutorare a sinistraților din Munții Apuseni

- Social - august 8, 2021
rosie
Distribuie

În contextul inundațiilor din Munții Apuseni, Crucea Roșie Română Filiala Alba a continuat demersurile de ajutorare a sinistraților, prin organizarea unei ample distribuții de pachete igienico-sanitare și alimentare în localitățile: Sohodol, Ocoliș, Runc și Cărpiniș.

Prin urmare, în dimineața zilei de 06.08.2021, o echipă alcătuită din 14 angajați și voluntari ai Filialei de Cruce Roșie Alba și Sibiu, completată de un reprezentant al companiei Atlas Transporte, s-a deplasat din nou în zonele afectate, cu două mașini, o remorcă și o mașină de transport marfă, pusă la dispoziție de compania mai sus menționată.

În total, au fost oferite oamenilor 344 pachete igienico-sanitare și alimentare, în valoare de peste 40.000 lei. Pachetele igienico-sanitare au conţinut: săpun, şampon, gel de duş, detergent de vase, detergent de haine, soluţie de curăţat geamuri, soluţie de curăţat suprafeţe, hârtie igienică, dezinfectant suprafeţe, lavete şi bureţi pentru curăţenie; pachetele alimentare au avut în componenţă diverse alimente de bază nepersabile.

Pachetele au fost oferite personal oamenilor, echipele Crucii Roșii deplasându-se pe jos în zonele greu accesibile, împreună cu câte un reprezentant din partea primăriilor din zonele afectate. Astfel, au fost distribuite produse în toate comunitățile vizate, după cum urmează:

  • 79 pachete în Sohodol
  • 108 pachete în Ocoliș și Runc
  • 157 pachete în Căpiniș.

Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba aduce mulțumiri Filialei de Cruce Roșie Sibiu, care a oferit un ajutor considerabil, atât prin atragerea unor fonduri pentru susținerea demersurilor noastre, cât prin prezența efectivă în teren.

Service camioane
Comments are closed.