Creșterea veniturilor, susținerea producției românești și combaterea speculei la alimente – obiective ale PSD la guvernare

- Din Judet - iunie 19, 2023
Distribuie

Schimbarea premierilor în cadrul Coaliției de Guvernare nu este doar o schimbare de persoane.

Este o schimbare de viziune economică și socială. PSD aduce o schimbare la guvernare în principal pe temele care îi preocupă cel mai mult pe cetățeni: combaterea speculei la alimente, creșterea veniturilor și puterii de cumpărare, susținerea producției românești.

Ca de fiecare dată, PSD demonstrează că are soluții economice pentru problemele românilor. În același timp, Guvernul își va respecta toate angajamentele asumate anterior, inclusiv cele convenite cu profesorii.

Combaterea speculei din piața de alimente este esențială pentru a reduce prețurile și pentru a asigura accesul la alimente pentru toată lumea. Sunt necesare măsuri de monitorizare a activității comercianților, iar cei care practică specula trebuie sancționați. De asemenea, noi și familiile noastre, putem contribui la combaterea acestui fenomen prin achiziționarea de alimente doar de la producătorii locali și prin refuzul de a cumpăra produse la prețuri exagerate. Împreună, putem face o diferență și putem asigura un acces echitabil la alimente pentru toți.

Creșterea veniturilor se va realiza prin reducerea treptată a impozitării muncii, în special la salariile mici și medii. Creșterea veniturilor se va realiza prin creșterea salariului minim și implicit a salariului mediu, respectiv a pensiilor. Reducerea impozitării muncii poate avea un impact pozitiv asupra economiei, prin creșterea puterii de cumpărare a cetățenilor și implicit prin creșterea consumului. De asemenea, creșterea salariului minim va avea un efect de stimulare a economiei, prin creșterea veniturilor și implicit a cheltuielilor. Acest lucru poate duce la creșterea producției și implicit la crearea de noi locuri de muncă.

Nu în ultimul rând, PSD va promova, prin toate mijloacele, mesajul „Cumpără românește!”.

Acesta este îndemn patriotic, pentru că fiecare produs românesc cumpărat înseamnă un loc de muncă în România, un salariul plătit în România și mai multe venituri la bugetul de stat pentru susținerea domeniilor prioritare: Educația și Sănătate. În altă ordine de idei, cumpărarea produselor românești înseamnă că susținem calitatea și tradiția. Produsele noastre autohtone sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară și pentru faptul că sunt realizate folosind metode tradiționale. Prin cumpărarea acestor produse, ne asigurăm că aceste tradiții și calități sunt păstrate pentru generațiile viitoare. În concluzie, cumpărarea produselor românești este o acțiune simplă dar importantă pe care o putem face pentru a sprijini economia noastră și pentru a menține locurile de muncă în România.

Președinte PSD Alba, Radu Marcel Tuhuț

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.