Corneliu Mureșan: Ion Dumitrel nu a dorit, nici în acest an, ca județul Alba să participe la Târgul de Turism al României

- Administratie - februarie 20, 2024
Distribuie

În ciuda bogățiilor naturale și a patrimoniului cultural și istoric extrem de valoros, județul Alba a rămas cu mult în urmă la capitolul turism, din cauza lipsei de interes a conducerii PNL a Consiliului Județean. Ion Dumitrel nu a dorit, nici în acest an, ca județul Alba să participe la Târgul de Turism al României unde obiective turistice din alte județe au beneficiat de promovare.

Aceasta este atitudinea unui om care candidează pentru un nou mandat doar pentru a încasa un salariu de lux, pe lângă pensie. Această atitudine face ca Alba, unul dintre județele cu cel mai mare potențial turistic din România, să fie codaș privind numărul de turiști prezenți, potrivit datelor oficiale.

Acest aspect afectează în mod direct sute de unități de cazare care au de plătit angajați, utilități și rate în bancă. Proprietarii de pensiuni nu mai pot aștepta până se trezesc din amorțeală PNL Alba și Ion Dumitrel. Ei au nevoie de turiști acum, iar județul de o strategie coerentă de promovare a obiectivele din județ.

Corneliu Mureșan, PSD Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.