Corneliu Mureșan: „E nevoie de un schimb de generații pentru ca județul Alba să se dezvolte și să țină pasul cu județele din jurul său”

- Actualitate - aprilie 20, 2024
Distribuie

Schimbul de generații în administrație trebuie să fie o normalitate pentru orice județ sau pentru orice comunitate, care își dorește un viitor.

Schimbul de generații nu este o luptă, ci este o asumare. Generația mea are obligația morală de a prelua, cu respect și seriozitate, administrația locală și județeană. Vom respecta ce au construit generațiile anterioare și vom clădi trainic viitorul generațiilor următoare.

NU MAI AVEM TIMP DE PIERDUT! E nevoie de un schimb de generații pentru ca județul Alba să se dezvolte și să țină pasul cu județele din jurul său.

Sibiul construiește un nou spital județean, Clujul e un magnet pentru tineri și pentru antreprenori, în timp ce Alba nu își găsește viziunea și busola.

NU MAI AVEM TIMP DE PIERDUT! Miliarde de euro de la Uniunea Europeană sunt și vor fi disponibile pentru județele României în următorii ani, însă e nevoie de pricepere și multă muncă pentru a reuși să aducem acești bani în Alba.

Împreună cu Victor Negrescu și cu colegii mei din PSD avem priceperea, determinarea și viziunea de a aduce cât mai mulți bani europeni în județ. În sănătate, în educație, în infrastructură, în creșterea confortului și nivelului de trai al oamenilor din Alba.

Iată de ce este nevoie de un SCHIMB DE GENERAȚII la Consiliul Județean Alba.

Corneliu Mureșan, candidatul PSD pentru șefia CJ Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.