Constantin Jinar vrea și al șaptelea mandat de primar al comunei Șugag

- Administratie - februarie 16, 2024
Distribuie

Constantin Jinar a câștigat primăria comunei Șugag în anul 2000, pentru opt ani fiind primar din partea PSD-ului.

În 2008 a candidat din partea Partidului Democrat Liberal (care s-a unit cu PNL, luând numele de PNL) și a câștigat din nou și din nou, rămânând primar până astăzi… în 2024.

Invitat în emisiunea La Ordinea Zilei de la Radio HIT FM Alba, primarul Constantin Jinar (căruia consătenii săi îi spun „Costică al lui Ispas”) vrea să devină primar pentru al 7-lea mandat.

La întrebarea dacă va candida la un nou mandat de primar, liberalul Constantin Jinar a răspuns astfel:

„Asta-i o întrebare grea. Sper că da. Sper că da, la presiunea unor cetățeni și a oamenilor… S-a auzit un zvon la un moment dat că „n-o mai fi domnul Jinar la Primărie”, dar cred că da, cred că o să mă înham….

V-am spus, am un proiect ambițios în mintea mea (Drumul Forestier Baraj Oașa – Poarta Raiului), și acel drum care vreau neapărat… măcar să-l urnesc la drum, să-l putem începe cumva.

Mă pricep și am priceperea necesară pentru a realiza acest obiectiv, și-mi doresc foarte mult, atât eu cât și colegii din primărie, care vă repet din nou: nu pot să fac nimic de unul singur, am o oechipă lângă mine, pun umărul la treabă, sunt tineri, sunt ambițioși, e o colaborare bună. Și bine-înțeles și cu Consiliul local, indiferent de culoarea politică pe care o are fiecare consilier în parte”.

Primarul Jinar răspunde la întrebarea cum funcționează coaliția lui Nicu și Marcel (PSD – PNL) pe ulițele din Șugag:

„La comuna Șugag, cu mici, mici excepții, lucrurile merg foarte bine. Am spus de la începutul mandatului: fraților, facem politica comunei, nu altceva. Nu ne interesează ce-l la județ, ce-i la centru. Ce-i la județ ne interesează, practic, dar hai să ne gândim că ieșim pe stradă, ne întâlnim cu oamenii, păi nu contează că ești de la PNL, că ești de la PSD, de la USR, de la PMP, de la ce-ai fi, dacă ai votat contra pentru un lucru care știi bine că ai votat greșit doar așa să faci plăcerea partidului? Nu. Oamenii au înțeles, consilierii au înțeles treaba… vă repet, cu mici, mici excepții”.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.