Conflict politic la Sebeș: Dorin Nistor a trimis poliția locală la cortul PSD, instalat pentru reducerea tarifelor la apă și canal

- Actualitate - martie 6, 2024
Distribuie

Președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară APA Alba, primarul din Sebeș, Dorin Nistor, pare îngrijorat de campania inițiată de social-democratul Radu Cristian la Sebeș, privind reducerea tarifelor la apă potabilă și canalizare.

Altfel, nu se poate explica de ce polițiștii locali au fost trimiși la cortul instalat de PSD, unde se strâng semnături pentru reducerea tarifelor la apă și canal. Surse neoficiale au declarat că primarul a dispus intervenția poliției locale fiind deranjat de pozele de pe bannerul afișat.

Radu Cristian a prezentat redacției solicitarea transmisă primăriei pentru amplasarea temporară a acestui cort, destinat strângerii de semnături în vederea reducerii prețurilor la apă și canalizare. PSD Alba a mai instalat corturi în Alba Iulia, Cugir, Abrud, Câmpeni și Baia de Arieș, însă niciun primar nu a trimis poliția locală, înțelegând că demersurile PSD sunt nu doar legitime, ci și legale și democratice.

Credeți că Dorin Nistor resimte presiunea generată de implicarea activă a lui Radu Cristian în viața politică și socială a orașului? Cel mai probabil, candidatura acestuia din partea PSD la funcția de primar în alegerile următoare îl determină pe Nistor să reacționeze în mod excesiv, subliniind astfel fragilitatea poziției sale în fața electoratului.

De asemenea, este de subliniat faptul că Dorin Nistor este considerat „capul răutăților” în ceea ce privește creșterea tarifelor, fiind chiar capul asociației, mai bine spus președintele Asociației APA Alba, care a consultat strategia de tarifare impreuna de baronii PNL cu pensii speciale de la conducerea Consiliului Județean Alba și ai șefilor cu salarii nesimțite de la APA CTTA Alba.

Service camioane
Comments are closed.