Conferința online Antreprenorești – ,,Mentalitate antreprenorială pentru dezvoltarea mediului rural”.

- Evenimente - aprilie 7, 2021
antre
Distribuie

Antreprenorii reuniți în proiectul ”Antreprenorești”, împreună cu RePatriot și Romanian Business Leaders, organizează sâmbătă, 10 aprilie 2021, în intervalul orar 14-17.00, conferința online Antreprenorești – ,,Mentalitate antreprenorială pentru dezvoltarea mediului rural”.

Organizatorii își doresc să găsească soluții concrete pentru salvarea patrimoniului moștenit și  pentru dezvoltarea locală, în special prin stimularea antreprenoriatului. 

Întâlnirea se va concentra pe:

-Exemple de bune practici ale altor comunități care au reușit prin forțele lor, cu suport din partea RBL și RePatriot precum și alte exemple de succes prezentate de edili și experți în domeniu.

-De ce, cum a luat naștere și se extinde proiectul Antreprenorești, care sunt pilonii de funcționare și beneficiile pentru viitorul comunităților rurale.

-Identificarea și prezentarea de surse de finanțare destinate acestui tip de comunități (fonduri europene,  granturi private, diverse alte tipuri de finanțări)

-Oferirea de suport comunelor pentru implementarea unor strategii de dezvoltare în vederea promovarii destinațiilor turistice prin crearea unul brand turistic regional, nu doar local, care să identifice potențialul zonei respective, agroturismul, patrimoniul cultural, viața la țară sau alte obiective de interes.

-Sprijin pentru realizarea unui ghid care să reglementeze dezvoltarea urbanistică unitară a localităților din România și în armonie cu natura, atât în ceea ce privește construcțiile cât și materialele folosite, în funcție de zona de care aparțin (munte, deltă, mare, deal, câmpie).

Service camioane
Comments are closed.