Concluziile criminaliștilor, date de ultimă oră din ancheta de la Alba Iulia

- Stirile Zilei - martie 26, 2023
Distribuie

Apar noi amănunte în cazul șocant de la Alba Iulia, acolo unde un tată și fiul lui, în vârstă de un an au gost găsiți spânzurați. Poliţiştii anchetează o posibilă crimă, urmată de o sinucidere, iar primele date ale legiștilor spun că micuțul a fost ucis la scurt timp după miezul nopții.

Potrivit datelor obținute de STIRIPESURSE.RO, rigor mortis, fenomenul de înțepenire progresivă a mușchilor care survine la câteva ore după deces, are mai multe faze distincte.

Specialiștii spun că prima este cea de instalare, care începe la 10-15 minute după deces și se încheie în circa 6 ore, a doua este cea de stare, care durează 30-42 de ore, iar a treia, cea de rezoluție, care se manifestă după 36–48 de ore.

La ora 7 (ora 06.00 după ora veche), criminaliștii au declanșat cercetarea la fața loculuiâ si au constatat că băielul se afla ăn a doua fază, cea de stare. Astfel, din primele date, moartea bebelușului s-ar fi produs între 00.00 si 01.00.

Toate aceste informații trebuie însă completate si coroborate cu alte analizele medico – legale si toxicologice pentru a se putea stabili întreg tabloul al crimei.

Bărbatul găsit mort împreună de copilul său se despărţise de mama celui mic în urmă cu un an, iar femeia a refuzat să se împace cu el. Acesta ar fi motivul pentru care tânărul a decis să îşi omoare fiul, spun vecinii bărbatului.

Tânărul locuia cu chirie de aproape doi ani, în apartamentul în care cei doi au fost găsiţi morţi, iar după despărţirea de partenera sa bărbatul a fost văzut foarte rar împreună cu copilul.

La aflarea veştii, mama băieţelului a intrat în stare de şoc şi a fost dusă la spital. După ce a fost stabilizată, a mers la poliţie pentru a da declaraţii

Service camioane
Comments are closed.