Concert aniversar: Corul de copii Theotokos din Alba Iulia, 35

- Evenimente - noiembrie 26, 2022
Distribuie

Marți, 29 noiembrie 2022, sărbătorim 35 de ani de la înființarea Corului de copii Theotokos.

Inițiativa înființării corului aparține Înalt Prea Sfințitului Părinte Andrei, iar numele acestuia provine din limba greacă ce semnifică „Născătoare de Dumnezeu”.

Coordonaţi de dirijorul preot Nicolae-Călin Bulac, în cei 35 de ani de activitate, mii de copii și tineri au transmis prin cântec mesajul Sfânt al credinței strămoșești și al înțelegerii dintre oameni în întreaga lume.

Repertoriul corului cuprinde piese religioase și specifice atât credinței ortodoxe, cât și altor culte creștine, melodii din repertoriul coral clasic și folcloric.

Îi felicităm pe toți membrii Corului Theotokos care, de-a lungul anilor, au reușit să se implice nu numai în plan religios, ci și în viața cultural – artistică a județului Alba, fiind o prezență obișnuită și mult apreciată în cadrul multor manifestări.

Vă așteptăm și pe dumneavoastră, marți 29 noiembrie 2022, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la un concert extraordinar al Corului de copii Theotokos, dirijat de preotul Nicolae-Călin Bulac.

Comunicat

Service camioane
Comments are closed.