Colegiul militar albaiulian: Viitorii elevi gradați, avansați la gradul de elev sergent

- Administratie - februarie 28, 2023
Distribuie

Rezultatele foarte bune obținute la învăţătură și comportamentul exemplar de care au dat dovadă pe parcursul anilor de studiu îi recomandă pentru o nouă misiune, cea de elev gradat. 16 elevi din clasa a XI-a au fost numiți în funcții de comandă la nivelul companiilor de elevi și au fost avansați la gradul de elev sergent. Noile grade vin ca o recunoaștere a rezultatelor școlare, a comportamentului și a aptitudinilor, dar și a încrederii că reușitele lor vor inspira următoarele generații de elevi.

Au fost numiți în funcția de elev înlocuitor al comandantului de pluton și au fost înaintați la gradul de elev sergent următorii elevi:

La clasele a IX-a elevii sergent Călin Hartzos, Anamaria Neghină, Andra Pop, Alexandra Botei, Mihail Lombrea și Raluca Coman.

La clasele a X-a elevii sergent Irina Anghel, Daria Prața, Denisa Șteopoae, Darius Iuga și Camelia Toma.

La clasele a XI-a elevii sergent Ștefania Roșu, Iulia Papp, Irina Oarga, Ștefan Grecu și Julia Paul.

Tot pentru rezultate foarte bune la învățătură și comportare au fost înaintați în gradul de elev sergent următorii elevi din clasa a XI-a: Vlad Mihălțan, Diana Cîrciu, Ilinca Bozdog, Dragoș Costea, Serafim Mintău, Ioana Valacec, Vlad Rugină și Andreea Tomescu.

Felicitări tuturor, mult succes în continuare și rezultate de excepție și pe viitor!

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.