Colegiul militar albaiulian: Câștigătorii concursului „Instrucţie cu cântec”

- Din Judet - noiembrie 18, 2022
Distribuie

Joi, 17 noiembrie 2022, elevii și-au demonstrat măiestria în executarea elementelor de pregătire militară, originalitatea dar și aptitudinile în interpretarea cântecelor ostăşești în cadrul concursului tematic „Instrucţie cu cântec”. Activitate de tradiție, organizată cu prilejul zilei colegiului, concursul constă în executarea de mișcări specifice instrucției de front cu interpretarea unor cântece patriotice.

„Pe platoul colegiului patru plutoane de elevi, reprezentând fiecare an de studiu, și-au prezentat exercițiile în fața juriului, a colegilor, instructorilor militari și a cadrelor didactice. Membrii juriului, din care a făcut parte și cunoscutul interpret de muzică populară Ionuț Fulea, au notat corectitudinea mişcărilor de front, originalitatea şi complexitatea exerciţiilor prezentate de către elevi, dar și corectitudinea în interpretarea cântecului ostășesc”, se arată într-un comunicat al colegiului militar albaiulian.

Fiecare pluton a oferit asistenței o dovadă a bunei pregătiri, a coordonării în executarea mișcărilor și originalitate în pregătirea exercițiilor.

Clasament final:

Locul I – clasa a XI-a C
Locul II – clasa a IX-a B
Locul III – clasa a XII-a E
Locul IV – clasa a X-a D

Foto: Elev sergent Alexandru Gheorghe

Service camioane
Comments are closed.