Colegiul militar albaiulian: Ani de liceu la final pentru Promoția 2024

- Actualitate - iunie 7, 2024
Distribuie

Emoții, lacrimi, zâmbete și voie bună, așa a arătat ziua de astăzi pentru absolvenții Promoției 2024, la ultima oră de dirigenție, numită simbolic „schimbul de clase”. În decoruri originale, pregătite cu grijă și imaginație de către elevii claselor a XI-a, absolvenții au răspuns „prezent” la ultima strigare a catalogului din viața lor de liceeni și le-au lăsat locul în bănci colegilor mai mici.

Dacă până ieri și-ar fi dorit ca orele să treacă mult mai repede, astăzi, și-ar fi dorit ca timpul să mai stea pe loc….încă puțin, însă momentul absolvirii se apropie cu pași repezi. S-au depănat amintiri, s-a făcut schimb de suveniruri și s-au rostit mesaje de încurajare.

În mintea și sufletul fiecăruia s-au derulat amintirile primilor pași de defilare, a primelor cursuri, a miilor ore de studiu, visurile, speranțele și toate experiențele care s-au născut în colegiul militar.

Vizibil emoționați au fost și profesorii diriginți care, cu regretul de a se despărți de o altă generație, poartă în suflet și în gând speranța reușitelor elevilor lor.

Capitolul cel mai frumos, liceul, își scrie astăzi pentru absolvenți, ultimele file, pentru a face loc unei noi aventuri.

Foto: Elev caporal Mario Vale, elev caporal Felicia Pungă, elev sergent Alexandra Andrei, elev Iustin Nicolescu, Ioana Popa (comunicat Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.