CFR Călători oferă acum posibilitatea achiziționării de bilete prin SMS pentru călătorii pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur

- Nationale - martie 7, 2024
Distribuie

Această metodă comodă și accesibilă a fost introdusă recent, conform unui comunicat emis de compania publică de transport.

Pentru a cumpăra un bilet, pasagerii trebuie să trimită un SMS la numărul 7458 înainte de urcarea în tren. Litera „B” se trimite pentru achiziționarea unui bilet către București Nord, iar „O” pentru un bilet către Aeroportul Henri Coandă. CFR Călători informează că biletele pentru ruta Gara de Nord – Aeroportul Otopeni sunt disponibile pentru achiziționare prin SMS încă din luna februarie.

Costul unui bilet de tren pentru ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur este de 1,20 euro plus TVA în orice direcție. În plus, se adaugă și costul SMS-ului trimis la 7458: 0,05 euro plus TVA pentru utilizatorii Orange și Telekom, în timp ce utilizatorii Vodafone și Digi beneficiază de trimiterea SMS-ului gratuit.

„Prin transmiterea unui SMS, pasagerii pot achiziționa un bilet pentru o singură persoană (bilet întreg). După trimiterea SMS-ului, călătorul va primi un mesaj SMS cu un link către codul QR pentru verificare. La verificarea biletelor de călătorie de către personalul feroviar, este obligatoriu să prezinte mesajul SMS cu codul QR pentru a verifica valabilitatea, perioada de valabilitate și statusul (valabil sau expirat) al biletului de călătorie SMS,” au subliniat reprezentanții CFR Călători.

The post CFR Călători oferă acum posibilitatea achiziționării de bilete prin SMS pentru călătorii pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.

Service camioane
Comments are closed.