Cetățenii cer dreptate în cazul proiectului imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia

- Pe Surse - februarie 13, 2024
Distribuie

Un grup de cetățeni nemulțumiți participa la un protest programat pentru joi, 15 februarie, la ora 11, în fața Parchetului Alba Iulia, situat în Piața Iuliu Maniu nr. 24, Alba Iulia. Scopul manifestației este de a atrage atenția asupra gestionării lente și părtinitoare a faptelor penale asociate proiectului imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia, care a cauzat un prejudiciu estimat la peste 10 milioane de euro.

Printre problemele semnalate de către organizatori se numără:

  1. Vânzarea repetată a acelorași apartamente, cu promisiuni de vânzare de până la 8 ori pentru aceleași unități locative.
  2. Promisiunea de vânzare a aproximativ 200 de apartamente, în timp ce autorizația de construcție permitea doar 50 de unități.
  3. Sustragerea frauduloasă a 5-7 milioane de euro din firma responsabilă, prin intermediul contractelor și antecontractelor dubioase.
  4. Promisiuni frauduloase de vânzare făcute de către firma de construcții, iar banii au fost direcționați în conturile personale ale administratorului Ovidiu Jidveianu, fost avocat, fost președinte PSD și fost subprefect al județului Alba din partea PSD.

Cetățenii reclamă că toate instituțiile implicate par să dilueze faptele penale și să întârzie concluziile, ceea ce i-a determinat să organizeze acest protest în speranța de a atrage atenția opiniei publice și a autorităților competente asupra neajunsurilor din acest caz.

Service camioane
Comments are closed.