Cei mai buni sportivi din Alba Iulia premiați de Primărie

- Din Judet - ianuarie 11, 2023
Distribuie

Într-o atmosferă festivă, dar caldă și plină de entuziasm, în această seară (10 ianuarie 2023) m-am bucurat să fiu alături de cei mai performanți și apreciați sportivi ai orașului nostru.

Gala Clubului Sportiv Municipal Unirea, aflată la prima ediție, a reunit tot ce are mai bun Alba Iulia în acest moment în domeniul sportului. Sportivi juniori sau seniori, antrenori, specialiști din domeniu, toți au făcut onoare sportivă orașului nostru.

Primăria și Consiliul Local au încercat să găsească o formulă, desigur simbolică, prin care să le arate acestora cât de mult îi apreciem și iubim pe sportivii noștri de excepție.

A fost seara tuturor celor care au excelat în domeniul sportului și care ne-au adus bucurii în 2022. Ei au primit diplomele, distincțiile și premiile oferite smulgând binemeritate ropote de aplauze.

Miriam Bulgaru, Nicușor Stanciu și Mihnea Costachi sunt doar trei dintre aceste vârfuri sportive ale Alba Iuliei, care au onorat cu prezența acest eveniment și au transmis celor prezenți cele mai autentice mesaje motivaționale.

Le mulțumesc colegilor din Clubul Sportiv Municipal Unirea și Primărie pentru organizarea impecabilă, artiștilor pentru prestație și mulțumesc, de asemenea, oficialităților prezente, oameni care au susținut mereu sportul din Alba Iulia: prefectul Nicolae Albu, președintele CJ Ion Dumitrel, viceprimarii Emil Popescu și Marius Filimon, deputații Beniamin Todosiu și Florin Roman, consilierii locali Dana Nanu, Narcisa Bucureștean, Alin Stanciu, Cornel Sandu și consilierul județean Marius Ceteraș.

La cât mai multe victorii în competițiile din acest an, la cât mai multe trofee pentru renumele Municipiului Alba Iulia!

Mult succes!

Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia

Citește și:

Gala Sportului din județul Alba

Service camioane
Comments are closed.