Candidații PSD la alegerile locale au votat cu bună credință, pentru dezvoltarea comunităților locale

- Actualitate - iunie 9, 2024
Distribuie

Candidații PSD la alegerile locale au votat cu bună credință, pentru dezvoltarea comunităților locale, întrucât vor mai mult pentru orașele și municipiile lor și mai bine pentru oameni.

”Am votat pentru că Sebeșul merită mai mult, am votat o schimbare pentru dezvoltare”, a transmis Radu Cristian, candidatul PSD la Primăria Sebeș.

”Dragi alegători, am fost la vot și mi-am exprimat dreptul democratic. Votul nostru este esențial pentru a modela viitorul comunității noastre. Vă încurajez pe toți să mergeți la vot și să vă faceți vocea auzită. Fiecare vot contează!”, a transmis Andi Sărmășan, candidatul PSD la Primăria Cugir.

”Cu bună credință, am votat pentru Aiud și pentru aiudenii mei dragi. Am votat cu responsabilitate și încredere pentru schimbarea pe care o merită copiii noștri. CURAJ! Aiudul va fi, în sfârșit, pe mâini bune!”, a transmis Dragoș Crișan, candidatul PSD la Primăria Aiud.

”Am votat pentru oamenii din Ocna Mureș, care merită un viitor mai bun. Am votat cu bună credință pentru redeschiderea spitalului, pentru dezvoltare reală, pentru schimbare în bine și pentru un viitor mai bun. Am votat cu încredere și curaj, iar Ocna Mureș va fi pe mâini bune! Curaj, oameni dragi!”, a transmis Maria Sanislav, candidatul PSD la Primăria Ocna Mureș.

” Am votat având convingerea că frumoasa noastră comunitate se poate dezvolta mai mult în următorii ani, poate beneficia de mai mulți bani pentru investiții și de lucrări publice de calitate. Am votat cu speranța că, în următorii patru ani, fiecare cetățean va fi respectat, iar nevoile fiecăruia vor fi luate în serios de administrația publică locală. Am votat pentru o echipă a administrației locale care va asigura generațiilor următoare un viitor mai bun, acasă, la Blaj. Nu în ultimul rând, am votat pentru ca județul Alba să fie pe mâini bune, iar facturile la serviciile la apă, canalizare și salubrizare să fie mai mici”, a transmis Ioan Lațiu, candidatul PSD la Primăria Blaj.

”Am votat cu gândul la dezvoltarea orașului și cu speranța că, alături de o echipă serioasă și de cetățeni, vom putea transforma orașul Câmpeni în adevărata Capitală a Țării Moților. Sunt optimist și am convingerea că, după ziua de astăzi, ne vom apuca cu adevărat de muncă!”, a transmis Ilie Bodea, candidatul PSD de la Câmpeni.

”Am votat pentru ca orașul Baia de Arieș să beneficieze de o dezvoltare coerentă și unitară, iar calitatea vieții oamenilor să crească”, a transmis Cristin Toader, candidatul PSD la Primăria Baia de Arieș.

”Am votat pentru o administrație care pune pe primul plan omul și prioritățile sale, crearea de locuri de muncă și un trai mai bun”, a transmis Foszto Repede Andreea Elena, candidatul PSD la Primăria orașului Zlatna.

PSD Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.