Călin Gheorghe Matieș:”Am așteptat mult acest moment în care chiar simt că fac ce trebuie pentru țara mea, votând împotriva acestui guvern criminal condus de un fost pușcăriaș – Florin Câțu!”

- Politice - octombrie 5, 2021
alba
Distribuie

Fără să vrea, președintele Iohannis le-a transmis până și liberalilor că au eșuat. Pentru că în ultimii 3 ani aproape, toate instituțiile statului au fost în mâna PNL. Și aceștia au eșuat!! Astăzi votez împotriva unui premier incompetent, laș și criminal! Un premier care a aruncat cu de toate spre mulți parlamentari pentru a le câștiga astăzi votul… Cât de penibil, cât de jenant, cât de grotesc! EU NU SUNT DE VÂNZARE!

Să distrugi ce încă mai mergea în România, să îți bagi joc de fermierii țării, să distrugi ce încă mai funcționa din agricultură, să refuzi să dotezi spitalele (atâtea câte mai avem, după ce Boc le-a închis pe cele 67…culmea exact pe vremea când ministru al Sănătății era același interimar de astăzi, sub care mor pacienți-femei carbonizate și nimeni nu e vinovat, NENOROCIȚILOR!!)…este GROTESC! Este criminal, este anti-românesc să mai ținem acest om în fruntea Guvernului României! Suntem o țară europeană, cu un traseu european, dar nu putem să fim cârpa de șters pantofii intereselor celor mai puternici, nu neapărat mai mari decât noi!

Astăzi votez cu 2 mâini, dar și cu toată inima și toată setea, ca acești ciocoi și parveniți să plece acasă! Astăzi criminalii trebuie să cadă și sper că toți parlamentarii vor realiza că România trebuie salvată de cei cărora puterea le-a luat mințile.

No, pa, Câțule! Ca să înțelegi pe limba colegilor tăi de celulă: Don’t come back! Cu alte cuvinte, să mai vii când te-om mai chema noi…Servus!

Senator PSD ALBA

Călin Gheorghe Matieș

Service camioane
Comments are closed.