Călin Gheorghe Matieș:”ACUM este momentul să acționăm! Guvernul PNL ne va interzice să mai creștem porci românești din 1 August!”

- Politice - iulie 13, 2021
alba
Distribuie

În timp ce în țările puternice din Europa fermierii pot crește liniștiți porci din producție proprie, în România Guvernul PNL-USR dă dovadă de interese anti-românești și vrea să distrugă satul românesc. Pentru ca unele persoane influente din jurul guvernului să poată importa pe bani mulți carne de porc pe mai departe!

Acești criminali de neam și țară vor ca de la 1 august să pună în aplicare o ordonanță elaborată în birourile secrete ale ANSVSA prin care:

  1. Românii nu mai au voie să reproducă porci în gospodăriile lor. INTERZIS CREȘTEREA SCROAFELOR!
  2. Țăranii nu mai au voie să vândă PORCI sau PRODUSE provenite din propria gospodărie pe bază de carne de porc!!!
  3. Țăranii mai pot crește porci NUMAI pentru consum propriu, dar porcii TREBUIE CUMPĂRAȚI de la ferme!!! În România nu există ferme care să vândă porci la bucată țăranilor!!!
  4. În județul Alba sunt 0 (ZERO) FERME DE PORCI!!! De unde veți cumpăra porci să îi creșteți???

Aceasta este ceea ce nenorociții ministrul Agriculturii – Adrian OROS (PNL) și președintele ANSVSA Robert Chioveanu (PNL) vor să pună în aplicare. Au premeditat ca în luna iulie românii vor fi preocupați de concedii și vor putea da pe la spate noua Ordonanță de urgență a Guvernului României prin care vor distruge definitiv satele românești!!!

Îmi asum când o zic: GENOCID!!! Această Ordonanță de urgență a Guvernului pe care o va semna Florin Câțu (PNL) va distruge toată economia României, dar îi va îmbogăți pe o mână de apropiați ai liderilor PNL care vor prospera. Din 1 august, România va importa peste 90% din necesarul de carne de porc!!!

Românii vor mânca numai carne de porc injectată sau proci crescuți intensiv, cu concentrate, antibiotice și acceleratori de creștere!

Peste 8.000 de lei va fi amenda pentru cei care vor încălca noua lege pe care o va da Guvernul României PNL-USR. Armata , Jandarmeria și Poliția vor putea intra în curțile oamenilor să se asigure că nu cresc scroafe de reproducție, iar medicii veterinari vor fi obligați să omoare și să preia toate scroafele de reproducție din gospodăriile țăranilor!!

Acestea sunt marile realizări ale Guvernului PNL-USR și ale ministrului agriculturii OROS (PNL) până acum:

  • Au interzis creșterea porcilor in gospodăriile țărănești !
  • Au tăiat subvențiile ANT -1 € !
  • Au tăiat ajutorul de COVID !
  • Au mințit: despăgubirile pentru secetă NU s-au mai dat!
  • Au distrus agricultura !
  • Nu au alocat banii pentru subvenția la motorină
  • Au distrus programul TOMATA, USTUROIUL și OAIA!
  • Au distrus Camera de comerț Unirea !
  • Au distrus PNRR , fără banii europeni în agricultură !

Vă implor: mergeți și voi la primarii din comunele dumneavoastră și puneți-i să sune la prefecți, președinții de consilii județene, la DSV-uri și la ANSVSA să retragă această mizerie de proiect de ordonanță de urgență!

Pentru cei cu acces la internet, folosiți acest link și cereți retragerea mizeriei făcute de incompetenții OROS (PNL) și Chioveanu (PNL):

http://www.ansvsa.ro/ordonante-de-urgenta-ale-guvernului/

Pentru cei care încă nu mai cred sau se lasă prostiți de parlamentarii PNL sau de primarii PNL, aici aveți DOVADA mizeriei pe care criminalii din Guvernul PNL o pregătesc:

http://www.ansvsa.ro/wp-content/uploads/2021/06/Proiect_OUG_program_PPA_24.06.2021.pdf

LUAȚI ATITUDINE PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU!

#nurezist fără ROMÂNIA! #nurezist fără alimente românești! #nurezist fără fermierii români!

Senator PSD ALBA

Călin Gheorghe Matieș

Service camioane
Comments are closed.