Bilanțul debutului campaniei de vaccinare anti COVID-19 de la Sebeș!

- Pe Surse - ianuarie 20, 2021
vaccin
Distribuie

COMUNICAT DE PRESĂ

Începând cu data de 18.01.2021, la nivelul Municipiului Sebeș, a început campania de vaccinare a populației împotriva Covid-19, la centrul de vaccinare situat în Sebeș, Aleea Lac, nr.12. Acesta a fost amenajat în cadrul Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice din subordinea Direcției de Asistență Socială Sebeș.

În prima zi au fost imunizate 60 de persoane (capacitatea zilnică maximă), activitatea derulându-se fără incidente, fără pierderi de doze vaccin, fără reacții adverse post-vaccinale indezirabile.

Vă informăm că pentru etapa a II-a de vaccinare este eligibilă populația cu grad de risc formată din adulți cu vârsta peste 65 de ani, persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă, în funcție de indicațiile vaccinurilor utilizate, precum și lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie/esențiale.

Programarea se poate face prin angajator, pentru lucrătorii din domeniile cheie/ esențiale, iar persoanele cu vârsta de 65 de ani și peste această vârstă se pot programa la vaccinare împotriva COVID-19 utilizând oricare dintre următoarele modalități: prin medicii de familie, individual – prin contul unui apărținător, prin call center-ul organizat  la direcțiile de sănătate publică (telefon: 0214144425), prin structurile de asistență socială de la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Recomandăm persoanelor peste 65 de ani și persoanelor sub 65 de ani cu boli cronice să consulte medicul de familie în vederea programării la vaccinare și pentru a primi informațiile medicale de specialitate privind imunizarea.

Activitatea în cadrul centrului de vaccinare va continua zilnic, de luni până duminică, între orele  08:00-20:00, conform programărilor din platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/

Date de contact:

Adresa: SEBEȘ, ALEEA LAC, NR. 12, JUD. ALBA

E-mail: office@spas-sebes.ro

Puteți solicita informații suplimentare la numerele de telefon: 0258730611 și 0258731007.

Service camioane
Comments are closed.