Baronul Mircea Hava, întâlnire cu niște tovarăși pe terasa lui Sabău

- Administratie - mai 15, 2023
Distribuie

Ce să faci într-o frumoasă zi de primăvară la Alba Iulia? Stai pe terasă, ca turistu.

Sâmbătă, 13 mai 203, bătrânul baron de Alba a ieșit la o bere cu… niște.

Venit de la Bruxelles, europarlamentarul sexagenar Mircea Hava stă la masă cu Daniel Sabău, un fel de restaurator, dar ce e foarte important, personajul care a pus mâna pe o bucată mare din Cetatea Alba Iulia (inclusiv Poarta III, Poarta de sud a castrului roman, Hotel Medieval și alte spații generoase), Mihai Coșer (omul cu banii și evenimentele în ultimii ani ai administrației Hava), Nicolaie Moldovan (city managerul care a îndatorat Municipiul Alba Iulia cu câteva milioane de euro, multe), Valentin Onișoru (și el… ceva pe la primărie) și încă un tinerel.

Puțin mai înainte a fost și Gabriel Codru Pleșa. Probabil se plictisea pe acasă sau cine știe… Nu-i mai răspunde Dumitrel la telefon și a zis să încerce cu Hava.

Ce au vorbit? Nu despre rotativa guvernamentală sau de Centrul Cultural Creativ sau de eroul lui Alex Damian de la Primărie…

Sexuagenarul baron de Alba, actualmente europarlamentar, e supărat că nu mai prea e băgat în seamă în județul Alba. Cică ar vrea încă o candidatură (dar să fie eligibilă, nu pe locul paișpe) de europarlamentar ori, să zicem, fotoliul de senator (rămas vacant după plecarea lui Sorin Bumb la ANRE). Altfel se bagă în joc și strică alegerile de la Primăria Alba Iulia din 2024, adică peste câteva luni.

(Vom reveni)

PS: Din păcate acesta nu este un pamflet. Baronul sexuagenar vrea să revină în Alba!

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.