Bărbat din Blaj reținut de polițiștii pentru violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție

- Din Judet - aprilie 13, 2023
Distribuie

Miercuri, 12 aprilie 2023, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din Blaj, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, violență în familie, amenințare și nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 11 aprilie, în timp ce se afla în parcarea unui supermarket din municipiul Blaj, s-ar fi apropiat de fosta sa soție, încălcând astfel măsurile dispuse printr-un ordin de protecție emis, în luna noiembrie 2023, de o instanță de judecată.

Din cercetări a rezultat că bărbatul a mai încălcat și anterior dispozițiile ordinului de protecție, atât pe teritoriul României, cât și pe teritoriul Germaniei, a amenințat-o și a agresat-o pe femeie. De asemenea, bărbatul i-a luat pe cei doi copii minori, fără a respecta măsurile dispuse privind încredințarea acestora.

În cursul zilei de joi, 13 aprilie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.