Bărbat de 60 de ani din Cugir cercetat în stare de arest preventiv pentru violențe și raporturi sexuale întreținute sub amenințare

- Actualitate - ianuarie 10, 2024
Distribuie

În cursul zilei de 9 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cugir au extins cercetările, cu privire la infracțiunea de viol, față de un bărbat de 60 de ani, din Cugir care a fost reținut, în noaptea de 8 spre 9 ianuarie 2024, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și lovire sau alte violențe.

Din cercetări, a rezultat că, în seara zilei de 8 ianuarie 2024, acesta s-a deplasat la locul de muncă al fostei sale concubine, încălcând astfel ordinul de protecție emis de instanța de judecată la data de 15 noiembrie 2023. Acesta ar fi devenit violent și a agresat-o pe femeia, în vârstă de 54 de ani, aplicându-i lovituri în zona capului, iar sub amenințarea cu alte acte de violență, a determinat-o să întrețină cu el raporturi sexuale.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, iar ulterior în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Service camioane
Comments are closed.