Avansări în grad la Jandarmeria Alba, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

- Din Judet - aprilie 4, 2022
Distribuie

Ceremonia militară restrânsă organizată astăzi, 4 aprilie în incinta unității din municipiul Alba Iulia pentru a sărbători Ziua Jandarmeriei Române, a adus un motiv de bucurie în plus pentru nouă cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba. Acestea au fost avansate în gradul următor înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad.

Activitatea s-a desfășurat începând cu ora 11.00, în prezența domnului Nicolae Albu, Prefect al județului Alba, domnului comisar șef de poliție Dogaru Florin, inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Alba și a domnului locotenent- colonel Ovidiu Costea, inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” Alba.

Ordinul prin care un ofițer și opt subofițeri au fost înaintați în gradul următor, a fost citit de domnul locotenent-colonel Tudor Gheorghe Pașca, prim adjunct al inspectorului șef al I.J.J. Alba, după cum urmează:

În gradul de maior

– domnul căpitan Corpade Vasile Horea

În gradul de plutonier adjutant şef

– doamna plutonier adjutant Miheț Eugenia

– domnul plutonier adjutant Miclea Traian Marius

– domnul plutonier adjutant Făgădar Tiberiu Nicolae

În gradul de plutonier adjutant

– domnul plutonier major Jitaru Adrian Călin

– domnul plutonier major Boc Rareș Daniel

– domnul plutonier major Moga Adrian

În gradul de plutonier major

– domnul plutonier Țîrc Vasiu Darius

– domnul plutonier Todea Adrian Nicolae

Cei avansați au fost felicitați de către conducerea unității și persoanele invitate, care le-au înmânat noile grade și le-au transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

Service camioane
Comments are closed.