Atletele de la CS Unirea Alba Iulia au venit cu 5 medalii de la Campionatul Național Marș

- Sport - octombrie 25, 2022
Distribuie

Sportivii CS Unirea Alba Iulia au venit cu 5 medalii de la Campionatul Național de Marș 10 kilometri, care a avut loc duminică, 23 octombrie, la Timișoara.

Echipa de senioare a CS Unirea Alba Iulia a încheiat competiția pe prima poziție a podiumului, în vreme ce Mihaela Acatrinei a cucerit medalia de aur.

Rezultate la individual:

Mihaelei Acatrinei – loc 1 senioare, (sportivă cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia – CSU Reșița), timpi 49:29;
Ana Rodean – loc 2 senioare, (CS Unirea Alba Iulia – CSU Reșița), timpi 49:41;
Georgiana Jid – loc 2 la tineret, loc 5 la senioare, cu timpii 54:01.

La echipe:

CS Unirea Alba Iulia – loc 1 la echipe senioare, grație rezultatelor obținute de Mihaela Acatrinei, Ana Rodean, Georgiana Jid
CS Unirea Alba Iulia – loc 2 la echipe tineret, grație rezultatelor obținute de (Sunzuiană Elisabeta, Hațegan Alexia și Tăușan Ema).

„Astfel, au fost obținute 5 medalii la ultima competiție din acest an, un an bun, atât pe plan național cât și pe plan internațional, plin de provocări, la care am reușit să facem față. În numele secției de atletism, mulțumesc pentru sprijin CS Unirea Alba Iulia, doamnei director Daniela Moșneag, Consiliului Local Alba Iulia, Primăriei Alba Iulia, domnului primar Gabriel Pleșa, Consiliului Județean Alba, dar și domnului președinte Ion Dumitrel”, a declarat antrenorul Gabriel Avram.

Reamintim, sportivele Mihaela Acatrinei, Ana Rodean, Georgiana Jid și Tăușan Ema sunt pregătite de către Gabriel Avram. Mărșăluitoarea Elisabeta Sunzuiană este antrenată de către Mihaela Vlas. Atleta Alexia Hațegan este pregătită de către Ana Rodean.

Sursa foto: Federația Română de Atletism

Service camioane
Comments are closed.