ANOFM: Verificarea conturilor și datelor din Platforma Servicii Online Angajatori

- Actualitate - ianuarie 31, 2024
job
Distribuie

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunță angajatorii cu privire la necesitatea verificării conturilor și informațiilor din “Platforma Servicii Online Angajatori” și registrul “Internship” ce au fost create/introduse în perioada 20 decembrie 2023 și 31 ianuarie 2024. Recent au fost identificate unele dificultăți tehnice în funcționarea site-ului www.anofm.gov.ro și a Platformei Servicii Online Angajatori, astfel că, în cazul constatării absenței unor date, rugăm angajatorii să le reintroducă în cel mai scurt timp posibil.

Facem apel la angajatorii care întâmpină dificultăți în procesul de autentificare sau înregistrare în “Platforma Servicii Online Angajatori” să utilizeze butonul [Raportează problema de înregistrare/autentificare] și să completeze formularul afișat. De asemenea, în situația unor dificultăți survenite după autentificare, în etapa de reîncărcare a datelor, rugăm angajatorii să deschidă un tichet prin opțiunea [Raportează problema], furnizând detalii specifice despre situația întâmpinată.

Angajatoriilor care utilizează registrul “Internship” și au creat conturi/au introdus date în perioada menționată le recomandăm să se adreseze cu celeritate secretariatului agenției județene în raza căreia își au sediul social, prin e-mail, la adresa ajofm.xx@anofm.gov.ro, unde “xx” reprezintă codul județului (exemplu: pentru Brașov, adresa este ajofm.bv@anofm.gov.ro).

Ne exprimăm regretul pentru orice inconvenient cauzat și asigurăm pe toți angajatorii că echipa noastră tehnică lucrează pentru a rezolva rapid orice situație semnalată de utilizatorii noștri.

Serviciul Comunicare și Secretariatul Consiliului de Administrație ANOFM

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.