Alexandra Maria Pasca, noul președinte al Tineretului National Liberal din județul Alba. Cine este tânăra cu un CV de invidiat

- Politice - aprilie 20, 2021
Distribuie
  • Tinerii liberali mizează pe o tânără cu un CV impresionant, absolventă de Drept și cunoscătoare a 4 limbi străine!
  • Candidata la șefia TNL Alba nu a avut contracandidat în lupta internă

Alexandra Maria Pasca este noul președinte al Tineretului National Liberal din județul Alba, în urma alegerilor interne desfășurate astăzi în sistem on-line. Mai mult, aceasta nu a avut niciun contracandidat, fiind aleasă în unanimitate de colegii săi de organizație.

Alexandra Maria Pasca este licențiată a Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de Drept și a Universității 1 Decembrie 1918 Alba lulia, Facultatea de Științe Economice, Program de Licență: Marketing și are un Master în Instituții de Drept Privat la aceeași Universitate.

În vârstă de 29 de ani, lidera junilor liberali vorbește perfect limba engleză, dar se declară și cunoscătoare a limbilor franceză, spaniolă și germană. De altfel, tânăra liberală a absolvit în anul 2012 unul dintre cele mai grele examene ce dovedesc competențele lingvistice, respectiv atestarea limbii engleze la nivel european (Cambridge Certificate ”CAE” – Cambridge Advanced English– University of Cambridge, British Council of Romania).

În perioada studenției a fost operator la Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca, iar ulterior pentru o foarte scurtă perioadă de timp a fost secretarul comunei Sălciua, iar în prezent este angajată a PNL Alba pe postul de consilier juridic / secretar economic.

Service camioane
Comments are closed.