Alba: Un șofer de 57 de ani din Hunedoara a fugit de polițiști pe DN 74 A, apoi și-a abandonat mașina și s-a ascuns într-o pădure pentru a scăpa de urmăritori

- Actualitate - martie 6, 2024
ipj
Distribuie

În cursul zilei de 5 martie 2024, în jurul orei 13.45, polițiștii rutieri din Abrud, în timp ce acționau pe DN 74 A, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din comuna Criscior, județul Hunedoara.

În momentul în care polițiștii i-au solicitat documentele, bărbatul a demarat, încercând să scape de control.

Bărbatul a fost urmărit de polițiști, iar în apropierea unei păduri a abandonat autoturismul și s-a ascuns în pădure, loc în care a fost identificat de polițiști.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, iar polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni pentru depunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.