Alba: Un bărbat de 60 de ani pe numele căruia exista un ordin de protecție a fost reținut de poliție după ce și-a bătut soția

- Actualitate - aprilie 15, 2024
alba
Distribuie

În cursul zilei de 14 aprilie 2024, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 60 de ani, din comuna Miraslău, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 13 aprilie, pe fondul unor discuții contradictorii avute cu soția sa, a agresat-o, provocându-i la nivelul feței leziuni pentru a căror îngrijire are nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale și a amenințat-o cu alte acte de violență.

Ulterior, nesocotind prevederile ordinului de protecție provizoriu, emis de polițiști, prin care era obligat să păstreze o distanță de 100 de metri de femeie, s-ar fi deplasat la locuința acesteia, loc în care, în după amiaza zilei de 14 aprilie, a fost depistat de polițiști.

În cursul zilei de azi, 15 aprilie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.