Alba Iulia: Un bărbat „a încasat” 20.000 de lei de la o sală de jocuri după ce a amenințat și a agresat o angajată

- Actualitate - martie 8, 2024
lege
Distribuie

În cursul nopții de 7 spre 8 martie 2024, în jurul orei 03.00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către angajata unei săli de jocuri de noroc din municipiu, cu privire la faptul că, un bărbat a forțat-o, prin amenințări și violență, să îi înmâneze suma de 20.000 de lei, provenită din încasări.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii de ordine publică împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în mai puțin de o oră de la sesizarea faptei, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea acesteia.

Bărbatul de 45 de ani, din Alba Iulia, a fost depistat într-un hotel din municipiul Alba Iulia, asupra sa fiind găsită suma de bani sustrasă.

Agresorul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia unde a fost audiat, iar în urma probatoriului administrat, a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.