Alba Iulia: Și-a gresat soția cu care se află în divorț, i-a distrus niște haine, apoi a luat mașina femeii ca să plece spre casă

- Din Judet - martie 4, 2024
scandal
Distribuie

În cursul zilei de 3 martie 2024, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, distrugere și furt calificat.

Iată faptele descrise de polițiști: în după amiaza zilei de 2 martie 2024, s-a deplasat la locuința din comuna Sântimbru a soției sale, cu care este în proces de divorț și a agresat-o. Totodată, bărbatul i-a distrus acesteia mai multe articole vestimentare, iar ulterior i-a sustras autoturismul, deplasându-se cu acesta în Alba Iulia.

Autoturismul a fost recuperat de polițiști și restituit femeii, iar față de bărbat a fost emis ordin de protecție provizoriu prin care i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

În cursul zilei de azi, 4 martie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.