Alba Iulia: Premierea celor mai buni elevi din colegiul militar

- Din Judet - iunie 15, 2023
Distribuie

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” care în acest an școlar au obținut premii și mențiuni la olimpiadele și concursurile școlare, sau la competițiile sportive și au avut și un comportament deosebit au fost premiați astăzi, în cadrul unei festivități la care au participat membrii conducerii colegiului, profesorii, cadre militare și elevii.

S-au acordat premii elevilor merituoși din fondul părinților, asociației sportive și sponsorilor, în valoare de 24.000 de lei.

Tot în cadrul festivității de ieri, elevii care au desfășurat activități artistice și culturale au primit diplome pentru contribuția adusă la creșterea imaginii și prestigiului instituției noastre.

De asemenea, membrii Filialei „GEMINA Alba” a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere „Alexandru Ioan Cuza” au oferit absolvenților Promoției 2023 exemplare din cartea „Transfăgărășanul, așa cum a fost”, scrisă de colonel Ion Bratu.

Elevii merituoși ai colegiului vor fi premiați și la festivitatea de încheiere a anului școlar 2022-2023 ce se va desfășura mâine, când vor fi acordate premiile de onoare, premii de excelența absolventului, premii de excelență elevilor cu medii generale peste 9,75, premii de merit elevilor cu medii generale peste 9,50, dar și premii și mențiuni pentru cei mai merituoși elevi de la fiecare an de studiu.

Felicitări tuturor pentru rezultatele obținute în acest an școlar, mult succes pe mai departe și să rămâneți perseverenți în învățare!

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.