Alba Iulia: Nicolae Stanciu a primit trofeul Golul Anului 2023

- Actualitate - ianuarie 17, 2024
Distribuie

Fostul jucător al lui FC Unirea Alba Iulia a primit trofeul Golul Anului 2023 oferit de Echipa Națională de Fotbal a României.

Căpitan al naționalei, Nicolae Stanciu a primit acest trofelu pentru golul din meciul România – Andorra 4-0 (15 octombrie 2023), din lovitură liberă.

Reprezentantul Echipei Naționale de Fotbal a României a avut o interesantă discuție cu internaționalul român:

„Te așteptai să primești acest trofeu ?”
„Nu știu dacă mă așteptam, dar eram conștient că am înscris un gol frumos, la fel și celelalte reușite nominalizate au fost la fel de bune. Dar mă bucur că oamenii au votat golul meu. Este pentru a treia oară când se întâmplă asta și vreau să le mulțumesc pe această cale”.

„Care este secretul tău?”
„Cred că atât eu cât și colegii, juctărorii mai ofensivi, avem o lovire foarte bună a mingii și ne descurcăm bine când vine vorba să tragem la poartă sau la lovituri libere. Cred eu că nu avem probleme cu chestia asta și foarte mulți dintre colegii mei lovesc mingea senzațional, iar asta ne ajută să înscriem goluri frumoase, pentru că eu cred că mulți de la echipa națională au reușit să marcheze de-a lungul carierei goluri spectaculoase la echipa de club sau pentru națională”.

„În 2023 ai fost căpitanul echipei naționale. ai obținut calificarea la EURO. A fost cel mai bun an pentru tine? ”
„A fost cel mai bun an din carieră datorită acestei calificări. A fost singurul meu obiectiv pentru 2023, cred că și al colegilor de la echipa națională, am arătat asta pe teren… A fost cel mai bun an al meu, pentru că am reușit o performanță istorică, ne-am calificat, nu am pierdut nici un meci. Asta pentru mine a însemnat tot anul 2023”.

Interviul cu Nicușor Stanciu a fost publicat de pagina oficală de facebook a Echipei Naționale de Fotbal a României, care este și sursa imaginilor cu căpitanul naționalei.

Interviul integral pe www.frf.tv

Născut la 7 mai 1993 la Cricău, Alba, Nicolae Claudiu Stanciu a jucat în lunga sa carieră la echipe ca FC Unirea, Steaua București (FCSB), Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli, Slavia Praga, Wuhan Three Towns, iar acum evoluează la Damac FC, în Arabia Saudită.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.