Alba Iulia merită un lider cu adevărat dedicat și responsabil, nu un politician lipsit de onoare!

- Administratie - decembrie 23, 2023
Distribuie

Primarul Gabriel Pleșa a reușit să demonstreze că este un traseist și un 𝐨𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐧𝐢𝐬𝐭 de primă mână prin plecarea sa de la #PNL în #USR și apoi reîntoarcerea în PNL. Dacă ar fi avut o fărâmă de onoare, primarul Pleșa și-ar fi dat 𝐝𝐞𝐦𝐢𝐬𝐢𝐚 odată cu anunțul reîntoarcerii în #PNL. Dar se pare că are la fel de multă onoare câte linii de 𝐭𝐫𝐚𝐦𝐯𝐚𝐢 a făcut în Alba Iulia.

Atâta „valoare” este în #PNL Alba încât în 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐚𝐧𝐢 „liberalii” nu au găsit nimic mai bun decât să-l readucă pe Pleșa în partid. Acum, 𝐛𝐚𝐫𝐨𝐧𝐢𝐢 𝐏𝐍𝐋 și Pleșa trebuie să-și asume decizia lor, iar o demisie de onoare a primarului este absolut obligatorie pentru un om și un partid care se pretind a avea principii.

nu au găsit nimic mai bun decât să-l readucă pe Pleșa în partid. Acum, 𝐛𝐚𝐫𝐨𝐧𝐢𝐢 𝐏𝐍𝐋 și Pleșa trebuie să-și asume decizia lor, iar o demisie de onoare a primarului este absolut obligatorie pentru un om și un partid care se pretind a avea principii.

Dar Pleșa și #PNL, laolaltă, au mai puține principii decât corzile unei viori. Este cu adevărat trist să vezi cum un primar care ar trebui să fie un exemplu de integritate și loialitate față de valorile pe care le promovează partidul său devine doar un traseist politic.

Alba Iulia merită un lider cu adevărat dedicat și responsabil, nu un politician lipsit de onoare!

Este greu să nu privești această situație cu un pic de umor. Pleșa și PNL ne arată că în politica pe care o promovează, principiile sunt doar o glumă proastă. Gabriel Pleșa este un traseist și un 𝐨𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐧𝐢𝐬𝐭 de primă mână, iar PNL Alba nu este cu nimic mai bun.

𝐀𝐥𝐛𝐚 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚 merită un primar și un partid care să se ridice la înălțimea așteptărilor și să reprezinte cu adevărat valorile și interesele locuitorilor.

PSD Alba

Service camioane
Comments are closed.